072-5742293

Ontspannen leren autorijden

Je eerste rijles. Je hebt er weken, maanden of misschien zelfs járen naar uitgekeken, maar het is ook best spannend. Bij Rijschool Van Voorst begrijpen we dat helemaal. Daarom bieden we je met onze unieke en flexibele combinatie-opleiding de mogelijkheid om beter, comfortabeler en meer gefocust te leren autorijden.

Eerst automaat, dan schakelen

Als je voor het eerst achter het stuur zit, komt er veel op je af: verkeersinzicht, voertuigbeheersing en dan tegelijk ook nog leren schakelen… Bij veel leerlingen brengt dit de nodige spanning met zich mee. Dat is heel begrijpelijk. Bij Rijschool Van Voorst vinden we het belangrijk dat jij als leerling ontspannen en op je gemak achter het stuur zit. Onze unieke combinatie-opleiding helpt daarbij. Met deze opleiding begin je met rijles in onze nieuwe elektrische auto met automaat. Daardoor focus je je eerst volledig op verkeersinzicht en voertuigbeheersing, zonder dat je je tegelijk ook nog het schakelen hoeft eigen te maken. We stappen pas over in de schakelauto zodra je de basis al onder de knie hebt.

Beter autorijden met minder lessen

De combinatie-opleiding blijkt een succesvolle methode om met minder lessen beter te leren autorijden. Doordat je de onderdelen apart van elkaar leert, kun je je immers beter focussen op ieder onderdeel. De praktijk leert dat onze leerlingen daardoor minder lessen nodig hebben om ontspannen, zelfverzekerd en goed auto te rijden.

Wil je liever alleen leren autorijden met een automaat of juist al vanaf het begin rijles krijgen in onze schakelauto? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, dan bekijken we samen welke methode het best bij jou past.

Verified by MonsterInsights