072-5742293

Over ons

Wij zijn Ed en Gerda van Voorst. In 1990 hebben wij Rijschool van Voorst opgericht. Ed had al veel ervaring met het geven van autorijlessen. Toch had hij duidelijke ideeën over hoe het beter, efficiënter en persoonlijker kon. Zijn ondernemersgeest zorgde er uiteindelijk voor dat wij besloten om het heft in eigen handen te nemen en het zelf te gaan doen. Het geeft je de vrijheid om alles zelf te bepalen en in te richten. In de afgelopen 30 jaar zijn wij flink gegroeid en gaven we op een gegeven moment naast autorijlessen ook motorrijlessen, hadden we een aantal rij instructeurs in dienst en reden er meerdere Rijschool van Voorst auto’s rond.

Inmiddels zijn we daarvan teruggekomen en hebben we een stapje teruggenomen. Inmiddels geeft alleen Ed rijlessen en focust Gerda zich op de administratieve kant van het bedrijf. We zijn liever klein en persoonlijk dan groot en commercieel. Een goede kwaliteit van de rijlessen, een persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat zie je terug in de hulpmiddelen die wij gebruiken maar ook op de manier waarop we onze rijlessen en rijschool inrichten. Wij garanderen ultieme veiligheid en gaan zelfs nog een stapje verder dan de CBR-standaard om leerlingen op te leiden tot goede bestuurders voor de toekomst!

Sinds 2023 hebben we een elektrische auto om rijlessen aan te bieden op een duurzame manier. Duurzaamheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Een elektrische auto is altijd een automaatauto. Deze duurzame automaat bleek snel aan populariteit te winnen. Op dit moment bieden we daarom alleen nog automaat rijlessen aan. Wij zien de automaat als de toekomst. Vanaf 2035 gaat er Europese regelgeving in dat alle nieuwe auto’s geen CO2 meer mogen uitstoten. Op dit moment is de meest gangbare auto die geen CO2 uitstoot tijdens het rijden de elektrische auto. Nieuwe benzine- en dieselauto’s zullen dus vanaf 2035 niet meer verkocht worden. Daarom spelen wij vanaf 2023 al hierop in door alleen nog les te geven in de elektrische automaat.

Transparant

Wij verkopen geen dromen maar de realiteit. Wij geven je bijvoorbeeld niet de garantie dat je na een x aantal autorijlessen praktijkexamen mag doen. Dat mag je pas doen op het moment dat we beiden denken dat je er klaar voor bent. Dat scheelt hoge kosten voor jou én een laag slagingspercentage voor ons. We overhaasten niets maar zullen het proces ook zeker niet onnodig vertragen. Samen stemmen we af wat goed voelt. Je kunt je voortgang bijhouden in de speciaal daarvoor beschikbare rijles-app. Daar vind je naast je niveau en voortgang ook informatie over het aantal rijlessen, je totale rijlesminuten, een overzicht van de gemaakte kosten en nog veel meer. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en hoe je ervoor staat. Op elk moment, op elke plek. Wel zo eerlijk.

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk om alle tijd te nemen voor jouw ontwikkeling en behoeftes. Daarom hebben we bijvoorbeeld besloten om niet met het ‘taxi systeem’ te werken. Nee, we plannen voor en na je rijles wat extra ruimte en tijd in zodat we je altijd op het door jou opgegeven adres kunnen komen ophalen en wegbrengen zonder dat er een andere leerling nog een stuk met je meerijdt. Zo maak je voor de volle 100% gebruik van jouw rijles en krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient.

Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met faalangst, rijangst, concentratieproblemen en autisme. Ed heeft al ruim 30 jaar ervaring. Hij heeft alle geduld, rust & overzicht en hij weet hoe hij jou die auto in gaat krijgen. Hij brengt je op weg naar het behalen van je rijbewijs!

Flexibel

Bij ons zit je niet vast aan een pakket met rijlessen. Je betaalt per rijles en als je na een x aantal rijlessen liever over zou willen stoppen, dan ben je vrij om dat te doen. Daarnaast halen wij je op en zetten wij je af waar jij dat graag wilt.