072-5742293

Rijschool in Heerhugowaard

Rijschool in HeerhugowaardWij zijn Ed en Gerda van Voorst, samen hebben wij Rijschool van Voorst opgericht. Ed had al veel ervaring opgedaan in het geven van rijlessen en vond dat dit efficiënter, transparanter en persoonlijker kon. Dit was voor ons de belangrijkste reden om in 1990 een Rijschool in Heerhugowaard te starten.
Onze rijschool in Heerhugowaard en omstreken staat nu bekend om de efficiënte, transparante en persoonlijke manier van les geven!

In Heerhugowaard zijn wij de afgelopen 29 jaar flink gegroeid en hebben wij tussentijds besloten om naast autorijles ook motorrijles te geven. Al snel merkten we dat onze rijschool groter en commerciëler werd. Omdat wij staan voor persoonlijke rijles hebben wij sindsdien besloten om een stapje terug te doen en ons alleen te focussen op het geven van rijlessen in een automaat.

Een goede kwaliteit van de rijlessen, een persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat zie je terug in de hulpmiddelen die wij gebruiken maar ook op de manier waarop we onze lessen en rijschool in Heerhugowaard inrichten. Wij garanderen ultieme veiligheid en gaan zelfs nog een stapje verder dan de CBR-standaard om leerlingen op te leiden tot goede bestuurders voor de toekomst!

Persoonlijk

Bij Rijschool van Voorst vinden wij het belangrijk om alle tijd te nemen voor jouw ontwikkeling en behoeftes. Daarom hebben wij besloten om niet met het ‘taxi systeem’ te werken. We plannen extra tijd in om jou naar je opgegeven adres te brengen zonder dat er iemand anders met je meerijdt.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met faalangst, rijangst, concentratieproblemen of autisme. Met onze rust en geduld weten wij hoe we jou de auto in krijgen en met een persoonlijke aanpak op weg helpen naar jouw rijbewijs!

Aanmelden

Ben jij op zoek naar rijlessen in Heerhugowaard? Meld je vandaag nog aan, klik hier!