072-5742293

Spoedcursus

Ook voor een spoedcursus rijbewijs ben je bij Rijschool Van Voorst aan een vertrouwd adres. Hoewel we geen standaard spoedopleiding aanbieden, kunnen we op verzoek wel een spoedopleiding op maat samenstellen. Zorgvuldig afgestemd op jouw wensen en situatie, maar natuurlijk wel volgens de hoge kwaliteitsstandaard die je van ons bent gewend.

Spoedcursus rijbewijs op maat

Er zijn verschillende redenen waarom en omstandigheden waarin mensen snel hun rijbewijs nodig hebben. Bij Rijschool Van Voorst denken we daarin graag met je mee. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om je rijbewijs versneld te halen. Dat doen we niet (zoals veel rijscholen) met een standaard snelcursus, maar met een spoedcursus rijbewijs helemaal op maat. Zo waarborgen we dat de opleiding perfect aansluit op jouw leerbehoefte. Ons doel is immers niet alleen om jou in één keer je rijbewijs te laten halen. Juist op de lange termijn willen we dat je ontspannen, veilig en verantwoord aan het verkeer deelneemt. Niet voor niets staan we in de wijde regio Alkmaar bekend om onze hoge kwaliteitsstandaard en ons hoge slagingspercentage.

Zo richten we jouw spoedcursus rijbewijs in

Hoe jouw snelcursus eruitziet, is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst houden we er rekening mee of je je theorie-examen al hebt gehaald. Daarnaast zorgen we dat we voldoende tijd kunnen nemen om te werken aan jouw persoonlijke leerdoelen. Ook de tijd die er is tot het eerstvolgende examen is van belang in jouw spoedcursus rijbewijs. Zodra we dit alles goed in kaart hebben, passen we daar een speciaal op jou afgestemde rijopleiding in.

Wil jij ook graag snel je rijbewijs halen, maar wel verzekerd zijn van een kwalitatief goede rijopleiding? Neem dan gerust contact met ons op. We nemen graag de tijd om al je vragen over onze spoedcursus rijbewijs te beantwoorden. Je kunt ons mailen via info@rijschoolvanvoorst.nl, maar we zijn ook telefonisch bereikbaar via 072-5742293.