072-5742293

Theorie-les in app

In onze PlanGo app is het mogelijk om voor je theorie-examen te leren. In de app is alle informatie gratis beschikbaar. Het is een complete cursus inclusief informatie die je normaal in een theorieboek zou vinden. Ook kun je deeltoetsen per hoofdstuk vinden om op elk onderwerp je kennis te testen. Op deze manier hoef je geen geld te besteden aan een theorieboek. En dit alles helemaal gratis in onze app. Tijdens de rijles kun je altijd vragen stellen over het gebruik van onze PlanGo app. Ook kun je vragen stellen als je iets niet begrijpt.

Advies op gebied van theorieles

Volg je toch liever een theorieles met docent? Dan kunnen wij je daar wel over adviseren en doorverwijzen naar een van onze partners.

Wij zijn echt gespecialiseerd in het geven van praktijk autorijlessen. Daarop ligt onze focus en we zijn continue bezig met onszelf, onze auto’s en de beschikbare middelen te verbeteren. We geven rijles aan een grote verscheidenheid aan mensen. Uiteraard hebben wij de theoretische kennis in huis maar we hebben geen speciale theorielessen, cursussen of combinatiepakketten.

Hoe verloopt een theorie-examen?

Je moet je bij het CBR aanmelden voor een theorie-examen. Dit theorie-examen moet je met een voldoende afgerond hebben om een tussentijdse toets of rijexamen te mogen doen. Wij adviseren je om je zo snel mogelijk op te geven voor een theorie-examen want de uitslag blijft 1,5 jaar geldig en je wilt niet dat je vertraging oploopt omdat je dit onderdeel nog niet behaald hebt.

Het theorie-examen bestaat uit twee onderdelen: gevaarherkenning en verkeersregels & verkeersinzicht. Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, waarvan je er 13 of meer goed moet hebben. Het onderdeel verkeersregels en verkeersinzicht bestaat uit 40 vragen waarvan je er minimaal 35 goed moet hebben. Je krijgt in totaal 30 minuten de tijd om deze 65 vragen op een computer te beantwoorden. Er zijn een aantal uitzonderingen waardoor je er soms 45 minuten in totaal over mag doen.

Meer informatie vind je op de site van het CBR.