072-5742293

Advies op gebied van theorieles

Wij zijn echt gespecialiseerd in het geven van praktijk autorijlessen. Daarop ligt onze focus en we zijn continue bezig met onszelf, onze auto’s en de beschikbare middelen te verbeteren. We geven rijles aan een grote verscheidenheid aan mensen.

Uiteraard hebben wij de theoretische kennis in huis maar we hebben geen speciale theorielessen, cursussen of combinatiepakketten. Wij kunnen je adviseren over de verschillende mogelijkheden en weten waar en hoe je de theorie het beste eigen kunt maken. Desgewenst kunnen we je doorverwijzen naar een van onze partners.

 

Hoe verloopt een theorie-examen?

Je moet je bij het CBR aanmelden voor een theorie-examen. Dit theorie-examen moet je met een voldoende afgerond hebben om een tussentijdse toets of rijexamen te mogen doen. Wij adviseren je om je zo snel mogelijk op te geven voor een theorie-examen want de uitslag blijft 1,5 jaar geldig en je wilt niet dat je vertraging oploopt omdat je dit onderdeel nog niet behaald hebt.

Het theorie-examen bestaat uit twee onderdelen: gevaarherkenning en verkeersregels & verkeersinzicht. Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, waarvan je er 13 of meer goed moet hebben. Het onderdeel verkeersregels en verkeersinzicht bestaat uit 40 vragen waarvan je er minimaal 35 goed moet hebben. Je krijgt in totaal 30 minuten de tijd om deze 65 vragen op een computer te beantwoorden. Er zijn een aantal uitzonderingen waardoor je er soms 45 minuten in totaal over mag doen.

Meer informatie vind je op de site van het CBR.

Verified by MonsterInsights