072-5742293

Rijschool in Alkmaar

Rijschool in HeerhugowaardZoek je een rijschool in Alkmaar die niet alleen kleinschalig en persoonlijk is, maar ook een  hoog slagingspercentage heeft? Maak dan eens kennis met Rijschool Van Voorst! Op een  ontspannen en plezierige manier leren onze ervaren instructeurs jou veilig en zelfstandig auto  te rijden. Al sinds onze oprichting in 1990 is onze rijschool een begrip in en rondom Alkmaar.  Haal jij ook je rijbewijs bij ons?

 

Jouw kleinschalige en persoonlijke rijschool

Groot geworden door klein te blijven, dat geldt zonder meer voor onze rijschool. Dat Rijschool Van Voorst zo’n bekende naam is, ligt namelijk niet aan de grootte van onze organisatie. Sterker nog: we zijn maar een bescheiden familiebedrijf. Maar juist omdat we zo’n compacte organisatie hebben, kunnen we heel goed doen wat we doen: jou optimaal rijles geven. Tot ver buiten Alkmaar staat Rijschool Van Voorst bekend om onze betrokken, kleinschalige en persoonlijke rijlessen.

 

De betrouwbare rijschool van Alkmaar

Dat we een betrouwbare rijschool zijn en kwalitatief hoogstaande rijlessen aanbieden, blijkt onder andere uit ons hoge slagingspercentage. Kwaliteit staat bij ons dan ook voorop. Daarom werken we bij Rijschool Van Voorst, in tegenstelling tot veel andere rijscholen in Alkmaar, niet met pakketten. In plaats daarvan richten we ons volledig op de begeleiding die jij nodig hebt om straks ontspannen auto te rijden.

Betaal alleen voor de lessen die je nodig hebt 

Dat we bij Rijschool Van Voorst op maat werken in plaats van met pakketten, heeft voor jou twee  grote voordelen. Allereerst zijn we dankzij onze maatwerk methode in staat om jou gerichter te  ondersteunen. Daardoor behoort onze rijschool kwalitatief gezien tot de beste rijscholen van de regio  Alkmaar. Maar onze maatwerk aanpak heeft ook financiële voordelen. Je betaalt namelijk alleen voor  de lessen die je nodig hebt. Zo voorkom je dat je bij een te klein pakket dure lessen moet bijkopen of  bij een te groot pakket juist betaalt voor lessen die je niet nodig hebt. Zo houdt Rijschool Van Voorst  autorijles eerlijk en betaalbaar; wel zo prettig!

Welkom bij Rijschool Van Voorst in Alkmaar

Wil je je rijbewijs in Alkmaar halen en zoek je daarvoor een betrouwbare en no-nonsense rijschool? Dan ben je van harte welkom bij Rijschool Van Voorst. Met een ervaren instructeur en een moderne auto bieden we je allerlei mogelijkheden om je rijbewijs te halen. Je kunt bij ons lessen in een elektrische auto. Een automaat dus. Wil je graag meer weten? Neem voor al je vragen gerust contact op met onze rijschool vlakbij Alkmaar. We nemen graag de tijd om je te helpen!

 Aanmelden

Ben jij op zoek naar rijlessen in Alkmaar? Meld je vandaag nog aan, klik hier!