072-5742293

Rijbewijs Alkmaar

Woon je in Alkmaar en wil je graag je rijbewijs halen? Dan kun je kiezen uit allerlei  verschillende rijscholen in de wijde regio. Rijschool Van Voorst is een kleine en persoonlijke rijschool, waar je ontspannen leert om veilig en zelfstandig auto te rijden. Sinds onze  oprichting in 1990 hebben al vele honderden mensen uit Alkmaar bij ons hun rijbewijs  gehaald. Stap jij binnenkort ook bij ons in? 

Betrouwbaar en betrokken, kleinschalig en persoonlijk

Al meer dan 30 jaar is Rijschool Van Voorst een begrip in en buiten Alkmaar. Dat hebben we niet  bereikt omdat we zo groot zijn. Integendeel: we zijn maar een klein en bescheiden familiebedrijf. Maar  in onze kleinschalige, betrokken en persoonlijke manier van lesgeven schuilt juist onze kracht. We  bereiden je optimaal voor om straks, als je je rijbewijs hebt, veilig en zelfstandig door Alkmaar te  rijden. En natuurlijk ook ver daarbuiten! 

Hét adres voor je rijbewijs in Alkmaar

Dat mensen kiezen voor Rijschool Van Voorst, heeft allerlei redenen. Allereerst ben je bij ons  verzekerd van kwalitatief hoogstaande lessen bij een betrouwbare rijschool uit Alkmaar. Daarnaast werken wij  niet met pakketten, maar stemmen we jouw rijlessen zorgvuldig af op wat jij nodig hebt. Op die  manier leer je heel gericht autorijden. Zo zit je straks, met je rijbewijs op zak, ontspannen achter het  stuur, zowel in als buiten Alkmaar. 

Niet meer betalen dan nodig

Het succes van onze maatwerk methode vertaalt zich niet alleen in een hoog slagingspercentage.  Ook voor het kostenplaatje is het gunstig dat je alleen betaalt voor de lessen die je nodig hebt. Je  betaalt immers niet voor ongebruikte lessen, maar hoeft bij een te klein pakket ook geen lessen bij te  kopen. Bovendien laten we je pas afrijden als we het er samen over eens zijn dat je daar klaar voor  bent. Rijexamen doen is namelijk al duur genoeg en alleen al daarom doe je dat liever geen tweede  keer. Ook daarin denken we bij Rijschool Van Voorst graag met je mee. 

Haal je rijbewijs in Alkmaar met Rijschool Van Voorst

Met ervaren instructeurs en een bijdetijds wagenpark haal je bij Rijschool Van Voorst je rijbewijs. Je  kunt bij ons zelfs al in een elektrische auto lessen! Daarnaast kun je ervoor kiezen om te lessen in  een automaat of in een schakelauto. We bieden je zelfs een combinatie-opleiding, waarbij je begint in  een automaat en later overstapt in een schakelauto. Woon je in of rondom Alkmaar, wil je graag je  rijbewijs bij ons halen en heb je nog vragen? Neem gerust contact op; we nemen graag de tijd om alle  mogelijkheden met je te bespreken.