072-5742293

Aanmelden gratis proefles

Een gratis rijles bij één van onze pakketten

Wil je graag je rijbewijs halen bij een kleinschalige, betrokken rijschool met ervaren rijinstructeurs, een persoonlijke benadering en een hoog slagingspercentage? Dan ben je bij Rijschool Van Voorst aan een vertrouwd adres! Naast losse lessen kun je nu ook kiezen voor drie verschillende pakketten. Daarbij krijg je een gratis proefles! Meld je hieronder meteen aan.

   

   

  Drie lespakketten

  Vanaf heden kun je bij Rijschool Van Voorst ook kiezen voor één van onze drie lespakketten. In al deze pakketten zijn ook een tussentijdse toets en je praktijkexamen inbegrepen. Bovendien krijg je bij deze pakketten een gratis proefles van ons. Je kunt kiezen uit de volgende drie pakketten:

  • Schakelauto: 45 lessen + tussentijdse toets en praktijkexamen (2.760 euro)
  • Automaat: 35 lessen + tussentijdse toets en praktijkexamen (2.240 euro)
  • Combi-opleiding: 40 lessen + tussentijdse toets en praktijkexamen (2.500 euro)

  Lespakket schakelauto

  Wil je graag rijles met een schakelauto? Dan kun je kiezen voor ons lespakket ‘schakelauto’. In dit pakket krijg je niet alleen 45 rijlessen in onze schakelauto, maar ook een tussentijdse toets en je praktijkexamen. Zo krijg je alle tijd om veel rijervaring op te doen en rustig te leren autorijden.

  Lespakket automaat

  Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je rijbewijs te halen met een automaat. Nu steeds meer auto’s zijn uitgerust met een automaat, is zo’n opleiding steeds interessanter. Omdat je een automaat sneller onder controle hebt, kun je met een automaat bovendien sneller afrijden. Dat betekent ook dat je minder lessen nodig hebt. Ons automaatpakket is dan ook ruim 500 euro goedkoper. Ook hierbij zijn de tussentijdse toets en het praktijkexamen inbegrepen.

  Lespakket combi-opleiding

  Wil je uiteindelijk graag afrijden in een schakelauto, maar wil je je rijervaring rustig opbouwen? Dan kun je ook kiezen voor onze unieke combi-opleiding. Daarbij begin je met rijlessen in een automaat en stap je over naar de schakelauto zodra je daar zelf aan toe bent. Dit pakket bestaat uit 40 lessen en valt ook qua prijs precies tussen de beide andere lespakketten in. Evenals bij de twee andere pakketten zitten ook bij dit pakket de tussentijdse toets en je praktijkexamen bij de prijs in.

  Meer weten over onze lespakketten?

  Ben je benieuwd of zo’n lespakket iets voor jou is? Neem voor meer informatie of al je vragen over onze lespakketten gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over de rijopleiding die het best bij jou past.