072-5742293

Carwash interview: hoe lang duurt een rijles?

Posted on

Carwash interview: hoe lang duurt een rijles?

Wij zijn er trots op dat Rijschool van Voorst bekend staat als de persoonlijke rijschool in Heerhugowaard, Alkmaar en omgeving. Het slagen van onze leerlingen is ons grote doel en om dit te bereiken begeleiden we onze leerlingen zoals dat het beste bij hun past. En met succes, onze rijschool heeft één van de hoogste slagingspercentages in de omgeving van Alkmaar. Dit zien we ook terug in het lange bestaan van onze rijschool. Hoe lang dat precies is? Dat vertelt Ed in een nieuwe editie van onze carwash interviews. Ook geeft hij antwoord op één van de meest gestelde vragen: Hoe lang duurt een rijles? Je ziet het in deze blog!

De persoonlijke rijschool in Heerhugowaard, Alkmaar en omgeving: Rijschool van Voorst

Wist jij dat Rijschool van Voorst al sinds 1990 bestaat? Ed had al ervaring met rijles geven en in 1990 besloten wij zelf een rijschool op te richten, zodat wij studenten op onze manier kunnen helpen het rijbewijs te halen. In de afgelopen 30 jaar zijn wij flink gegroeid, er reden zelfs meerdere auto’s en motoren van Rijschool van rond in de omgeving Alkmaar en Heerhugowaard. Toch hebben wij de laatste jaren geleerd dat wij liever een kleine, persoonlijke rijschool zijn. Wij zijn echt een familiebedrijf en zijn dan ook trots dat naast de auto’s waar wij (Ed en Gerda) les in geven, ook onze zoon Ramon sinds 2019 les geeft in een Rijschool van Voorst auto! Wil je meer lezen over Rijschool van Voorst? Bekijk dan ook eens onze pagina Over Rijschool van Voorst!

Hoe lang duurt een rijles?

Het is één van de meest gestelde vragen: Hoe lang duurt een rijles? Een logische vraag, waar wij niet één antwoord op hebben. Dat zit zo, onze lessen duren over het algemeen 1,5 uur per keer. Wij raden dat aan, om zoveel mogelijk rendement uit je rijlessen te halen. Maar, natuurlijk passen wij ons aan onze studenten aan. Sommige leerlingen rijden liever een uur, weer aan ander rijdt liever 2 uur. Wij raden leerlingen altijd aan niet te kort te rijden, omdat je dan minder aan de lessen hebt. Ook moet een les niet te lang duren, zodat je geconcentreerd blijft rijden en leren. Heb je vragen over de lengte van lessen of twijfel je wat jij fijn vindt? Neem dan contact met ons op, we bespreken dit graag persoonlijk met je en kijken samen wat het beste werkt.

We hopen dat je ons na het lezen van deze blog en het bekijken van de interviews weer een beetje beter kent! Stap jij binnenkort bij ons in de auto en haal jij je rijbewijs bij Rijschool van Voorst? Bekijk dan hier onze prijslijst, of boek een proefles!