072-5742293

We zijn weer begonnen met rijlessen!

Posted on

We zijn weer begonnen met rijlessen!

Sinds de lockdown startte in december lagen alle autorijlessen en examens stil. Op 3 maart zijn we weer begonnen en aanmelden is direct mogelijk!

Vanaf 3 maart is de lockdown iets versoepelt en mogen rijscholen weer autorijles geven. Bij Rijschool Van Voorst zijn we blij weer aan de slag te kunnen om mensen te helpen hun rijbewijs te halen. We zijn blij al onze huidige leerlingen weer te zien of gezien te hebben, en om nieuwe leerlingen weer te verwelkomen in onze auto.

Op dit moment hebben we geen wachtlijst, dus je kunt direct beginnen met je rijopleiding bij ons. Klik hier om je aan te melden via ons contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook is het mogelijk om te whatsappen of te bellen via 072-5742293.

Wel zijn er een aantal maatregelen om besmetting te voorkomen. De maatregelen zijn:

  1. Leerling en rij-instructeur hebben een mondkapje op. We vragen je om zelf een mondkapje mee te nemen.
  2. We werken zonder taxi-systeem, zodat leerlingen nooit met elkaar in aanraking komen en elkaar niet kunnen besmetten.
  3. Oppervlakken in de auto worden gedesinfecteerd tussen leerlingen door.
  4. Voor de rijles stellen we iedere leerling controlevragen over diens gezondheid.
  5. Wel klachten? De rijles is kosteloos te annuleren. In het geval van een positieve test op corona, zullen we dit ook doorgeven aan de GGZ.

Met deze maatregelen blijven we samen veilig, terwijl je tegelijk toch je rijbewijs kan halen. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd een mail sturen via info@rijschoolvanvoorst.nl, door te bellen of door ons contactformulier hier in te vullen

We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze auto!