072-5742293

Aanschaf nieuwe lescamera

Gepubliceerd op

Aanschaf nieuwe lescamera

Lessen met onze lescamera!

Sinds kort werken wij met een uniek 4-camerasysteem in onze lesauto’s. Deze lescamera filmt 4 kanten op waardoor je nauwkeurig verkeerssituaties en handelingen terug kunt kijken en analyseren op elk gewenst moment. Op deze manier ben je je nóg meer bewust van je rijstijl en je manier van reageren en handelen in verschillende situaties. 

Rijlessen met ondersteuning van een lescamera zijn zeer effectief. Het draagt bij aan de progressie van leerlingen. Met het vernieuwde camerasysteem doen leerlingen actiever aan zelfreflectie en analyse van de rijlessen. Dat draagt uiteindelijk bij aan bewustwording van hun rijgedrag. In de auto hangen een camera en scherm om situaties en handelingen direct tijdens de rijles terug te kunnen kijken. Vanzelfsprekend wordt het zicht niet belemmerd.

We investeren in moderne middelen, zoals deze camera van Lescam, die het slagingspercentage verhogen en bijdragen aan het zo snel mogelijk halen van je rijbewijs. Wij geloven dat onze aanpak van rijlessen geven, in combinatie met deze lescamera bijdraagt aan ons hoge slagingspercentage.

Wil je meer weten over lessen bij Rijschool van Voorst? Bezoek dan onze pagina ‘autorijles’.